Фирма "Дани Инвестмънт" ЕООД е специализирана в разработването на инвестиционни проекти, свързани с проектиране, строителство и продажба на недвижими имоти - къщи, вили, хотели, жилищни сгради, жилищни комплекси. През 10-те години на работа на строителния пазар в България от фирма експерти са натрупали богат опит в изграждането на промишлени, обществени, административни и жилищни сгради. През това време компанията се е утвърдила като надежден и коректен партньор.

 

Жилищните комплекси и вили са предназначени както за отдих така и за живеене. Имоти купуват както българи и така и много чужденци от Англия, Германия, Русия, Чехия. Можете да изберете апартамент, който отговаря на вашите очаквания за планиране, цена и разбира се на метър.


Фирма "Дани Инвестмънт" ЕООД извършва документална и правна помощ, за да се гарантира тяхната чистота и максимална прозрачност.

 

Комбинацията от богат опит, координиран екип и добро техническо оборудване позволяват "Дани Инвестмънт" ЕООД успешно да се решат проблемите на сложност, изграждане на напълно различно по отношение на функциите и технологично ниво обекти.

Един от най-обещаващите високо приоритетни проекти за близкото бъдеще - е голям комплекс от сгради в Сарафово. Предстои усвояване на площ от 5 000 квадратни метра за изграждане на жилищен комплекс.

Основната функция в строителството на мащабния обект - "Оазис парк" в кв. Сарафово, гр.Бургас е осъществено от новото ни дружество „КЕМ ИНВЕСТ” ООД, което е регистрирано в Камара на строителите в България.